文章日期 : 2018年4月9日

部分相關課程

課程名稱/開辦院校
課程簡介
查詢
創意電影製作高級文憑課程/香港浸會大學
完成課程後,學生應能夠:以廣泛的技能及辦事能力,兼具創造力、審美能力和文化素養,於電影、電視專業的獨特領域發揮所長;具備從事電影、電視專業及學術深造的條件,以應香港及大中華地區的行業需要。
3411 2884/3411 8108

www.hkbu.edu.hk

電影及電視高級文憑課程/香港知專設計學院
課程旨在通過活動及實戰式的學習經驗,糅合相關的專業知識,培養學生在電影、電視及攝影專業上的技術、能力、技巧及視野。
2897 6111

www.vtc.edu.hk

電影電視藝術學士(榮譽)學位課程/香港演藝學院
課程以專業角度解釋不同類型的影視製作,同時力求了解其他相關的專業範疇。課程強調團隊合作,由第一、二個學年開始的習作,逐步擴展至第三年的製作項目,以至第四年的畢業作品。
2584 8500

www.hkapa.edu

動畫及視覺特效榮譽藝術學士課程/香港公開大學
Key areas of study and training include all aspects of animation and digital visual effects production, creative storytelling, cinematic production, art, history and aesthetic theories. Facilities include an animation computer laboratory, animation studio, and film/TV production studio.
3120 2497

www.ouhk.edu.hk

理學士(創意媒體)課程/香港城市大學
This major will produce professionals in creative media who are strongly versed in computing technology. The main emphasis of this major is on the technology underlying digital media, but graduates will also receive a solid foundation in the creative process including video, sound, storytelling, game design, computer graphics, installation and interactive digital media production.
動畫藝術學士課程/薩凡納藝術設計(香港)大學
通過學習,讓學員掌握平面、立體、數碼模型、骨架建立及燈光設計等專業技能朋,畢業後隨即成為獨當一面的動畫專才。

(以上資料僅供參考,以機構公佈為準。)